Archive for Kereta Sewa Putatan

Kereta Sewa Murah Putatan Cyber City Airport KK | RM55 Sehari

Kereta Sewa Murah Kota Kinabalu

Kereta Sewa Murah Putatan

Hello guest… Anda tenga tercari – cari kereta sewa yang murah di kawasan putatan ke? Bagi kegunaan peribadi atau urusan rasmi?Kami www.grendlinetravel.com adalah sebuah Syarikat kereta sewa pandu sendiri yang menyediakan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri atau pun sewa kereta bersama pemandu di kawasan putatan kota kinabalu… Pelbagai jenis kereta yg anda boleh pilih mengikut citarasa dan bajet anda.. Kami menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma ke kawasan putatan dan sekitanya.  Kalu pandai runding harga boelh dapat murah lagi bah..tapi tidak la telampau murah bah..kita-kita juga ni.. 🙂

Kereta Sewa Murah Putatan, Cyber City Airport KK RM55 Sehari 

Kereta Sewa Murah Airport KK 

Kamu sampai di Airport kk? Na kami pun boleh hantar kereta di sana, sebelum sampai Airport atau kamu sudah sampai call saja kami. Cara-cara nak tempah senang je… Anda boleh hubungi kami di talian 0195594009 atau whatsapp www.wasap.my/60195594009 untuk tempahan atau sebarang pertanyaan pun boleh.. Atau nak tengok-tengok harga dulu? Boleh guest… Klik je link www.grendlinetravel.com dan harga dalam iklan setiap bulan ada promosi tau… Kami cadangkan baik anda call atau whtsapp nombor yang tertera di website tu lagi senang berurusan..

Kereta Sewa Murah Cyber City

Sekiranya anda tinggal di kawasan Cyber City Kota Kinabalu, Jarak anda dengan Pjabat Urusan kami adalah hampir jadi tiada masalah untuk kami hantar kereta ke tempat anda, kami hantar terus ke pintu rumah anda ya. Tiada caj penghantaran dan caj ambil kereta selepas anda pulangkan kereta. Kami sebenaranya memudahkan anda untuk menyewa kereta dengan kami dan memudahkan urusan anda untuk bergerak ke kawasan bandar kota kinbalau atau nak pulang kampung pun boleh yang penting kena maklum awal-awal dengan pihak pengurusan  ke mana arah destinsi tujuan anda yang paling jauh.

Kesimpulannya, Kami adalah sebuah syarikat perkhdmatan kereta sewa di kota kinabalu yang menawarkan pelbagai pilihan kenderaan untuk anda sewa, kereta di jamin bersih, kebanyakannya semua kereta baru dan yang paling penting dijamin selamat digunakan kerana kereta service bulanan kami sentiasa jaga untuk kebaikan kenderaan kami dan keselamatan penyewa. Oleh itu sekiranya anda menempah awal kereta kami, kami akan memberikan harga discount mengikut jenis kereta yang anda pilih. apa tunggu lagi..jom Sewa 🙂

 

* Harga sewa Kereta Tertakluk Terma Dan Syarat.

Posted in: Kereta Sewa Putatan

Leave a Comment (0) →