Kereta Sewa Kota Kinabalu RM49

Tempat Menarik di Negeri Sabah

Negeri Sabah mempunyai banyak tempat-tempat menarik untuk dikunjungi seperti di kawasan Kota Kinabalu,Kundasang,Ranau,Kudat dan sebagainya.Banyak aktiviti pelancongan yang anda boleh lakukan di Kota Kinabalu. Antaranya mengunjungi Muzium Sabah, Signal Hil, Masjid Terapung Likas. Perdana Park, Sunset Pantai Tanjung Aru,Rumah Terbalik di Tamparuli, Simpang Mengayau di Kudat 130km dari Kota Kinabalu. Anda berpeluang untuk melihat ombak Laut Cina Selatan dan ombak Laut Sulu bertembung. Anda juga boleh mengikuti Pakej Kk Tour City atau Pakej Kundasang Tour kami.

Pulau Menarik di Sabah

Selain itu, Sabah mempunyai Pulau-pulau dan Pantai menarik di sekitar kota kinabalu.
Seandainya anda gemar dengan aktiviti laut seperti berenang, menyelam di dasar laut. Atau ingin berehat mahupun bersantai di pantai bersama keluarga. Anda boleh mengikuti pakej Tour island kami.

Untuk melawat ke tempat-tempat menarik tersebut sudah pasti anda memerlukan pengangkutan untuk keluarga atau rakan-rakan anda. Berjalan-jalan di sekitar Kota Kinabalu. Sejak kebelakangan ini kereta sewa merupakan pilihan yang terbaik bagi anda yang berkunjung ke Kota Kinabalu. Anda memerlukan kereta sewa untuk pergi ke tempat yang anda ingin tuju. Pastinya anda akan tercari-cari di manakah anda boleh mendapatkan perkhidmatan sewa kereta yang Murah,Harga berpatutan,Bersih dan mesra pelanggan bebas asap rokok di Kota Kinabalu.

https://www.youtube.com/shorts/nWVr0mkJb98

Syarikat Kereta Sewa Terbaik di Sabah

Kami Syarikat Kereta Sewa Di kota Kinabalu GRENDLINE TRAVEL merupakan pengusaha kereta sewa yang menawarkan harga sewa kereta yang paling Murah di Kota Kinabalu. Dengan keadaan kenderaan sentiasa dijaga dan di servis mengikut jadual. Keselesaan, kebersihan, keselamatan dan juga prestasi kereta merupakan keutamaan kami bagi memenuhi kehendak dan keinginan semua pelanggan kereta sewa kami.

Pelbagai Pilihan Kenderaan Sewa

Anda boleh memilih Pelbagai Jenis Kereta Tersedia sama ada kereta jenis compact sedan MPV Van atau 4×4, mengikut citarasa dan keperluan anda. Bagi anda yang hendak ke Kota Kinabalu semata-mata untuk urusan kerja atau perniagaan, mungkin lebih sesuai sekiranya anda memilih kereta jenis comapct atau sedan. Lebih-lebih lagi sekiranya anda berseorangan atau dengan beberapa orang rakan. Model-model kereta kami yang terdiri daripada kereta-kereta berjenama Perodua Proton,Nissan,Toyota seperti Viva Axia,Myvi,Bezza Saga,Almera dan Vios rata-ratanya mempunyai kebaikan di mana penggunaan petrol dapat dijimatkan secara maksimum dan saiz kereta yang tidak terlalu besar memudahkan anda untuk memandu di sekitar Kota Kinabalu.

Namun sekiranya anda melancong bersama keluarga atau bersama kumpulan kecil dan tujuan anda datang ke Kota Kinabalu adalah untuk bercuti, maka kami cadangkan anda mencari kereta sewa yang terdiri dari jenis MPV seprti Alza,Avanza Innova atau Van bergantung kepada keperluan dan bajet anda. Nyata sekiranya anda memperoleh kereta yang sesuai, percutian anda akan menjadi lebih selesa kerana anda bersama rakan-rakan anda atau keluarga anda akan dapat menikmati percutian dengan pemanduan yang selesa dan nyaman. Tambahan pula, salah satu kebaikan menyewa kereta yang besar adalah ia memberikan anda ruang dalam kereta yang luas, sesuai bagi anda yang kuat bershopping.

Kenderaan 4 X 4

Sekiranya anda mahukan kelainan, syarikat ini juga ada kereta pacuan empat roda yang mana anda boleh manfaatkan sekiranya anda ingin menjelajah negeri Sabah dengan lebih mendalam, bukan setakat Kota Kinabalu sahaja tetapi lokasi-lokasi yang menarik yang mungkin lebih sesuai menggunakan kereta pacuan empat roda.Dimanakah Sewa Kereta Murah di kota kinablau? Anda boleh menyewa kereta dengan harga yang murah dan berpatutan dari hanya RM49 sehari. Anda boleh juga menyewa secara harian, mingguan mahupun bulanan, tidak kira untuk tujuan pekerjaan, perniagaan, mahupun untuk tujuan percutian. Sesuai untuk tujuan peribadi atau untuk tujuan korporat, anda akan pasti yang anda mendapat perkhidmatan kereta Sewa yang murah di Kota Kinabalu.

 

Call: +60195594009
WhtsApp: www.wasap.my/60195594009
Email: grendlinetravelkk@gmail.com

Fb: https://www.facebook.com/grendlinecarrentalkk
Insta: keretasewakotakinabalu_0195594009
Website: https://www.grendlinetravel.com

Leave a Comment (1) ↓

0 Comments

Leave a Comment