Sewa Van Kota Kinabalu

Sewa Van Kota Kinabalu di Sabah, Sempena musim cuti sekolah ini kami di Kereta Sewa Kota kinabalu Grendline Travel ingin memperkenalkan van sewa yang paling murah di seluruh Sabah. Pelbagai jenis Van untuk anda pilih bergantung dengan jumlah penumpang anda semasa lawatan atau jalan-jalan di sekita Kora Kinabalu, Kundasang, Ranau Ataua sekitar Sabah. Kami cukup yakin bahawa van yang kami sewakan ini memang yang paling murah di seluruh Kota Kinabalu dan negeri Sabah. Jaminan kami ialah Vana yang kami sewakan selamat dipandu kerana Servis Bulanan sentiasa kami titikberatkan sebelum di sewa bagi menjamin keselamatan dan keselesaan penyewa. Van ini boleh muat sekitar 9 ke 10 orang dewasa untuk Van jenis Toyota Hiace dan 13 ke 14 orang dewa untuk jenis Van Nissan Uravan NV dan sistm aircond yang baik bagi keselesaan penumpng atau penyewa apabila jalan-jalan di sekitar kota kinabalu sabah.

Van ini sesuai disewa oleh mereka-mereka yang ingin pergi ke majlis perkahwinan atau majlis pertunangan, kerana semestinya saudara mara akan turut erta bagi memeriahkan lagi majlis tersebut jadi anda perlu mnggunakan Van untuk sekali perjalanan dan anda akan dapat menjimatkan masa dan wang. Bagi mereka yang datang beramai-ramai ke Kota Kinabalu pun sesuai juga untuk menyewa van ini. Pokok pangkalnya, van ini sesuai untuk sesiapa saja dan sesuai untuk apa juga keadaan apa lagi sila la hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut berkaitan sewaan Van ini di talian +60195594009.

Sewa Van Kota Kinabalu

Memandangkan sewa van kami ni memang yang paling murah di kota kinabalu. Maka tidak hairan la van ini selalu full booked. Jadi untuk memastikan anda tidak kecewa dan tidak terlepas dari menyewa van ini. Sila buat booking atau tempahan lebih kurang 1 minggu sebelum tarikh penggunaan. First come, first serve ya bos. Sekiranya anda bernasib baik anda mungkin dapat van sekiranya masih kosong dan available untuk di sewa. Namun, Sebaiknya anda haruslah menempah awal bagi melicinkan urusan penyewaan kereta adan di kota kinabalu sabah.

Buat masa ini kami mempunyai sebuah van hiace dan sebuah van urvan baru sahaja sampai stok untuk anda sewa. Penggunaan Van sangat sesuai di gunakan di semua tempat lawatan. Namun anda haruslah berhati-hati sekiranya anda meletakkan Van Urvan (High Roof) di dalam atau bawah bangunan kerana bumbung Van Urvan tinggi dan akan sanggkut. Oleh itu kami nasihatkan anda untuk selalu berhati-hati apabila ingin meletakkan Van di sekitar penginapan anda.  Bagi mengelakkan kerosakan dan tuntutan ganti rugi terhadap anda atas kecuaian anda. Staff kami akan sentiasa ingatkan anda semasa serahakan van nanti.

Sewa Van Kota Kinabalu

Tapi atas permintaan yang begitu hebat, maka tidak lama lagi kami bakal menambahkan bilangan van sewa kami. Apa pun terima kasih atas sokongan anda semua. Tanpa anda kami di Grendline Travel tidak akan mampu berkembang maju seperti yang anda lihat pada hari ini. Teruskan sokongan anda dan jangan lupa hubungi kami di 019-5594009 untuk menyewa van yang  murah di Kota Kinabalu Sabah. Terima kasih

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment