SEWA VAN MURAH DI KOTA KINABALU SABAH

Toyota Van Hiace Manual 11seater

Sempena musim cuti sekolah ini kami di Kereta Sewa Kota kinabalu Grendline Travel ingin memperkenalkan van sewa yang paling murah di seluruh Sabah. Kami cukup yakin bahawa van yang kami sewakan ini memang yang paling murah di seluruh Kota Kinabalu dan negeri Sabah. Van ini boleh muat 9-10 orang dewasa, siap ada air-cond lagi. Best kan?

Van ini sesuai disewa oleh mereka-mereka yang ingin pergi ke majlis perkahwinan atau majlis pertunangan. Untuk mereka yang datang beramai-ramai ke Kota Kinabalu pun sesuai juga untuk menyewa van ini. Pokok pangkalnya, van ini sesuai untuk sesiapa saja dan sesuai untuk apa juga keadaan.

Memandangkan sewa van ini memang yang paling murah di kota kinabalu, maka tidak hairan la van ini selalu full booked. Jadi untuk memastikan anda tidak kecewa dan tidak terlepas dari menyewa van ini, sila buat booking atau tempahan lebih kurang 1 minggu sebelum tarikh penggunaan. First come, first serve ya bos.

Buat masa ini, kami di Kereta Sewa Kota Kinabalu Grendline Travel hanya mempunyai sebuah van hiace dan sebuah van urvan baru sahaja.

Tapi atas permintaan yang begitu hebat, maka tidak lama lagi kami bakal menambahkan bilangan van sewa kami. Apa pun, terima kasih atas sokongan anda semua.

Tanpa anda semua, kami di Grendline Travel tidak akan mampu berkembang maju seperti yang anda lihat pada hari ini.

Teruskan sokongan anda dan jangan lupa hubungi kami di 019-5594009 untuk menyewa van yang paling murah di Kota Kinabalu Sabah.

Terima kasih ?

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment